Goede prestaties YVC teams op het beachvolleybaltoernooi van VVS ’92 in Vlissingen.

Vlissingen, zaterdag 1 juni 2013,

Het begint al een traditie te worden, dat op de eerste zaterdag in juni de mini’s meedoen aan het beachvolleybaltoernooi van VVS ’92 in Vlissingen.
Naast de 3 teams van de mini’s, waren er ook 2 aspiranten teams ingeschreven, maar door ziekte en blessures moesten we 1 team afmelden.

De prestaties van alle teams waren zeer goed te noemen. Heeft het trainen, de afgelopen 2 weken op het strand bij Moio-Beach, toch geholpen.

Het weer zat deze keer wel mee. Er was af en toe een zonnetje te zien en de wind was niet zo hard, als de avond ervoor toen we oefenden op het strand voor dit toernooi.

Op niveau 4 behaalde YVC 3 (Kim, Naomi, Simone, Daniëlle, Kaylee en Brigit) een mooie 2e plaats. In dezelfde poule deed een team van de Kikkers mee met Nanna en dit team had een mooie 4e plaats gehaald.
Dat was erg knap, want normaal speelt het team op niveau 3, maar moest nu meedoen met niveau 4 i.v.m. te weinig teams voor dat niveau.

Op niveau 6 hadden we 2 teams ingeschreven, die beiden zeer succesvol waren. Voor YVC 1 (Jim, Sam en Sanne) was er een mooie 2e plaats in een sterke poule. YVC 2 (Quinty, Femke en Sydney) wisten het nog iets beter te doen, door in hun poule 1e te worden. 
Dit leverde, naast de medaille die alle deelnemers kregen, een mooie trofee op voor de prijzenkast.

Ook het enige aspirantenteam van YVC (Thomas en Collin) wisten bij hun 1e deelname een mooie 1e plaats te halen. En dus konden we zelfs met een tweede trofee in de kofferruimte mee naar huis nemen.

Een impressie van het toernooi met de twee mooie trofeeën kunt u bekijken via onderstaande link: https://plus.google.com/photos/116756067449901473372/albums/5884957234141979329

Nu iedereen de smaak een beetje te pakken heeft, gaan we zeker de komende weken door met volleyballen op het strand bij Moio-Beach in Cadzand-Bad.
Hopelijk met beter weer als de afgelopen twee keer, de voorspellingen zijn veel belovend deze week.

Tot op vrijdagavond!

Vanaf 19.00 uur ben je welkom, zie de eerdere berichten op onze website.

Rini.

 

Geef een reactie op dit IJVC artikel