Voormalig Topbeachvolleybalster Rebacca Kadijk verzorgt een clinic in Cadzand

<   <   <   <               >   >   >   >

Cadzand, zondag 27 april 2014

Opening Zeeuws beachsportseizoen 2014 met voormalig Topbeachvolleybalster Rebecca Kadijk.

Moio Beach en SportZeeland organiseren op zondag 27 april 2014 de Moio Masters in Cadzand. Tijdens dit evenement wordt om 15.00 uur het Zeeuws beachsportseizoen 2014 geopend door gedeputeerde Ben de Reu. Ook zal de gedeputeerde het beeldmerk beachsport onthullen.

Tijdens de opening zal Rebecca Kadijk aanwezig zijn en verzorgt samen met Beachclub Rotterdam een beachvolleybalclinic en demo voor jong en oud. Met verschillende partners werd Rebecca negen keer Nederlands kampioen bij het beachvolleybal. Ook kwam ze uit op de Olympische Spelen van 2000, 2004 en 2008. De clinic start om 13.00 uur.

Van 13.00 – 18.00 uur is er een uitgebreid programma met diverse demo’s en clinics zoals fierjleppen @ the beach, Ultimate Frisbee en You.Fo. Daarnaast kunnen bezoekers gratis deelnemen aan activiteiten zoals golfsurfen, SUP, kitesurfen, skimboarden, blokart en nog veel meer.

De onthulling van het beeldmerk beachsport wordt verzorgd door zandkunstenaar Gert van der Vijver, bekend van zijn unieke zandtekeningen in het kinderprogramma KRO Kindertijd en de Tv-serie Sprookjes van Klaas Vaak.

De typische Zeeuwse elementen wind, water, zon en zand maken onze provincie uitermate geschikt voor bepaalde sporten: watersport, beachsport en wielersport. Daarom kiest de Provincie ervoor om deze sporten in de kijker te zetten. Eerder zijn al het beeldmerk watersport en wielersport onthuld.

Het volledige programma kunt u vinden op www.moio.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Gerben Schram

Consulent Sport en Bewegen

telefoon:             0113-277133
email:                  g.schram@sportzeeland.nl
website:              www.sportzeeland.nl
bezoekadres:     ‘s-Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK Goes
postadres:           postbus 310, 4460 AS Goes

www.twitter.com/SportZeeland
www.facebook.com/SportZeeland

 

 

 

Geef een reactie op dit IJVC artikel